Hard on facts & soft on people

down

Weten leidinggevenden wat leeft bij hun medewerkers en zien ze dit als een prioriteit?
Hoe stimuleer en voed je authenticiteit op de werkvloer?
Hoe kan je als leidinggevende verbindend communiceren met je medewerkers?
Wat heb je nodig om als leidinggevende het verschil te maken? 

De wereld verandert zo snel dat statische skills niet langer volstaan. We hebben het vaak over IQ en EQ, maar er zijn ook nog twee andere Q’s of dimensies die essentieel zijn in het bedrijfsleven: de AQ of het aanpassings-coëfficiënt (de wendbaarheid, het aanpassingsvermogen) en de RQ of het risico-coëfficiënt (het entrepreneurship, de appetijt om grootse dingen te proberen, zonder angst om te mislukken).

Collega in hoofd en hart leert je hoe je je verantwoordelijkheid als ondernemer of leidinggevende opneemt en bijdraagt tot een warme en dynamische omgeving waar medewerkers betrokken zijn, met betere resultaten als rechtstreeks gevolg. Verhoog de veerkracht op de werkvloer en creëer een waarderingscultuur waarbij communicatie aan de basis ligt.

Marc vande Gucht en Geert Serneels, twee collega’s met een ruime managementervaring bundelen hun krachten om in een meer dan gewoon maatschappelijk en actueel thema een positieve bijdrage te leveren. We willen bijdragen aan het stimuleren van veerkracht, aan het meer oog hebben voor de mens – ook in de werkomgeving. 

3 redenen waarom je dit boek moet lezen:

1.  Ontdek welke sluimerende risico’s succes in werkrelaties beïnvloeden.

2.  Samen kunnen we meer. Neem je verantwoordelijkheid op en focus op het mentaal welbevinden van je collega's-medewerkers.

3.  Een praktijkboek met concrete tips en ervaringen om het welzijn op de werkvloer te bevorderen. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x