Geert Serneels

Coauteur Geert Serneels is een people manager, strateeg, communicator en business coach met een sterke doelgerichte en commerciële drive. Zijn passie als manager en mens ligt in het begeleiden van leidinggevenden, teams en organisaties waarbij het zijn doel is om vastgeroeste denkpatronen op management – en commercieel vlak te doorbreken en zo een verandering tot stand te brengen in hun manier van denken en handelen waardoor er ruimte komt voor nieuwe inzichten en werkmethoden.

Geert vertrekt steeds vanuit een positieve benadering en op basis van een concrete hands-on-aanpak werkt hij samen met de opdrachtgever (bedrijf, team, cochee,…) aan ‘de gewenste situatie’.

Geert heeft meer dan 20 jaar ervaring in commercieel – en algemeen management en dit zowel bij multinationals als middelgrote bedrijven (oa. Sanoma/Medialogue, Mediahuis/Jobat). Als managing partner bij Groep C en Ogilvy heeft Geert heel wat organisaties en leidinggevenden geadviseerd en begeleid op het vlak van change, human capital management en medewerkersbetrokkenheid.

Sinds 2008 is hij zaakvoerder-business coach van Case by Case (www.casebycase.be) en adviseert hij tal van Belgische bedrijven en organisaties.  Case by Case focust op het in balans brengen en ontwikkelen van leiderschap en kritisch denken, begeleidt veranderingstrajecten en coacht management- en salesteams op individueel – en collectief niveau.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x