Opname webinar Collega in hoofd en hart

Woensdag 26 augustus 2020 was het D-day voor Marc en Geert met de opname van het online webinar ‘Collega in hoofd en hart’ en dit in de kantoren van Lannoo Campus aan de Vaartkom in Leuven. Bedoeling is dat het webinar ‘on demand’ kan bekeken worden met andere woorden je kan kijken wanneer het jou uitkomt! Van zodra we de link hebben wordt die op de website gepost!

Lannoo Campus uitgever Niels Janssens maakte ondertussen ook nog even ‘een one pager’ waarom hij graag dit boek uitbrengt en fan is! Lees alvast mee :-).

Naar aanleiding van de verschijning van jullie boek Collega in hoofd en hart – Waarderend leidinggeven op de werkvloer stellen jullie zich de vraag WAAROM ik er als uitgever voor kies om dit boek te publiceren. Als uitgever van professioneel en wetenschappelijk werk vind ik dat ik jullie een stevig gefundeerd antwoord verschuldigd ben. Ik koppel dit drieledige antwoord graag aan de hoekpunten van de Slimme-Non-Fictie-driehoek uit het recente boek van Marc Buelens.

  1. Omwille van de inhoud

Collega in hoofd en hart levert een uitgebreide en actieve bijdrage aan de verhoging van het mentaal welbevinden op de werkvloer. In de inleiding tonen jullie op een overtuigende manier aan hoe groot dit thema vandaag is en hoe dramatisch de impact ervan. 

  1. Omwille van de lezers

Jullie willen met jullie boek elke collega inspireren om bij te dragen aan een verbeteren van de werkcultuur. Meer specifiek reiken jullie in de eerste plaats leidinggevende profielen een hele reeks van tools aan om letterlijk ‘van vandaag op morgen’ mee aan de slag te gaan. Wat daarbij cruciaal is, is hoe jullie de leidinggevende benaderen. Niet als bedrijfsarts, HR-manager, psycholoog… maar als ondernemer. Jullie spreken en schrijven de taal van de ondernemer. 

  1. Omwille van de auteurs

Ik lees de volgende intentieverklaring: ‘Als auteurs zien we het als een gezamenlijke missie om dit op alle niveaus te verkondigen en willen we waar nodig ondersteuning bieden.’ Bovendien nodigen jullie de lezer ook uit om hierover in dialoog te gaan. Ik ben ervan overtuigd dat jullie, met hoofd en hart, een breed debat op gang zullen trekken. 

Van harte proficiat bij de verschijning van jullie boek. 

Jullie uitgever.  

Niels Janssens
Uitgever

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x